Ergonómia és emberi tényezők szakember képzés Magyarországon

Az epizód lejátszása
Ergonómiai szakember képzés - Interjú Dr. Szabó Gyulával
Közzétette:
Faragó Ferenc

A 2BSafe alapítója, munkavédelmi- és környezetvédelmi mérnök, szakértő. A Biztonságtudományi Doktori Iskola doktorandusz hallgatója.

Tapasztalatból tudom, hogy rendkívül magas színvonalú munkavédelmi szakember képzés folyik az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karán.
Idén új képzéssel színesíti a munkavédelemhez kapcsolódó oktatási palettát az Óbudai Egyetem, hiszen 2021. szeptembertől új szakirányú továbbképzés indul a Bánkin, mégpedig a rendkívül izgalmas “Ergonómia és emberi tényezők szakember” címmel. 

A képzéssel kapcsolatban Dr. Szabó Gyula egyetemi docenssel, a szak felelősével, létrehozójával beszélgetek. Gyula maga is ergonómiai szakember, így azt hiszem, nem tévedek nagyot, ha azt mondom, ő volt az, akinek a fejéből a képzés ötlete kipattant.

Mi az ergonómia és milyen értékes tudást kap a szakra jelentkező hallgató? Milyen módon tudja a vállalat értékét és működésének hatákonyságát növelni az ergonómiai szakember? Kiderül podcastunk aktuális epizódjából.

Az epizód meghallgatása és feliratkozás a 2BSafe podcastre:

ANCHOR
APPLE
BREAKER
GOOGLE
 POCKET CASTS
 RADIO PUBLIC
 SPOTIFY

Csatlakozz a beszélgetéshez

1 hozzászólás

Több ebből a sorozatból

Subscribe

Epizód 6