Hallgatóknak

Konzultáció

Kedves Hallgató!

Örömmel veszem, ha segítségért fordul hozzám valamelyik tárgy, vagy a szakdolgozata kapcsán. Nagyon szívesen segítek, amennyiben tudok és amennyiben az alább ismertetett feltételek betartása nem okoz gondot Önnek.

Oktatás, képzés

Tantárgyi konzultáció:
Oktatott tárgyakkal kapcsolatos konzultációt kérhet az oldal alján, vagy a Kapcsolat menüpontban található űrlap elküldésével, az ott megadott e-mail címre írott levélben, vagy telefonon. Időpont egyeztetést követően a konzultáció telefonon, vagy valamely online felületen keresztül (BBB, Skype, MS Teams stb) történik. Tantárgyi konzultációt korlátlan számban kérhet minden hallgató.

Konzultáció

Szakdolgozat konzultáció:
Szakdolgozat konzulensi feladatokhoz a szakdolgozat címével és előzetes témavázlatával legyen kedves jelentkezni e-mailben.

Témavezetést akkor vállalok, ha Ön elkötelezett arra, hogy a megszerezni kívánt felsőfokú végzettségéhez méltó színvonalú, szakmailag megalapozott diplomadolgozatot készítsen.

A szakdolgozat készítés során legalább 4 alkalommal szükséges konzultálni. A konzultáció a dolgozat elkészítéséhez szükséges szakmai javaslatok és egyéb segítség biztosításáról szól és nem a szakdolgozat éppen aktuális állapotának az átolvasásáról. Fontos, hogy ennek megfelelően legyen kedves kérni a konzultációt, hogy építő jelleggel tudjam segíteni a munkáját.

A  szakdolgozat készítése folyamatos munkát igényel, nem pedig a szemeszter utolsó két hetében rohamtempóban összecsapott irományt. Kérem, vegye figyelembe, hogy a konzulensek is elfoglaltak (dolgoznak, oktatnak), ennek megfelelően közvetlenül a leadási határidő előtt megküldött dolgozatokat nem biztos, hogy időben át tudják olvasni. A leadási határidő előtt 2-3 nappal megküldött dolgozatoknál már nem vállalom az aláírás megadását.

A diplomadolgozathoz a szakirodalmi háttér feltárása szükséges. A jogszabályi háttér bemutatása nem elegendő, gondot (és időt) kell fordítania a választott témájához kapcsolódó szakirodalom áttekintésére is.

Amennyiben fentiekkel egyetért, örömmel veszem a megkeresését és szívesen segítem a munkáját!

Faragó Ferenc

Hallgatói visszajelzések:

Szakdolgozat címe: Húsmarha tartó családi gazdaság munkavédelmének átfogó vizsgálata
“A visszajelzések mindig gyorsan, építő, segítő jelleggel érkeztek. Így a következő fejezetek megírását folyamatosan tudtam folytatni. Hasznos volt számomra a telefonon történő konzultáció is mert gyorsan tudtunk egyeztetni az adott dolgokról. Tanár Úr mindig készségesen állt a rendelkezésemre, pozitív hozzáállással segítette a munkámat. Teljes mértékben elégedett voltam a munkájával, nagyon hasznos volt számomra. Mégegyszer köszönöm szépen Tanár Úr munkáját!”
K Roland (2022.)

Szakdolgozat címe: Kültéri magasban végzett munka kockázatainak csökkentése
“A konzultációra öt alkalommal került sor. Amikor telefonon hívtam a Tanár Urat, készségesen állt rendelkezésemre, ha azonnal nem vette fel a telefont, rövid időn belül visszahívott. A Tanár Úrral folytatott beszélgetések rendkívüli alaposak, és tárgyilagosak voltak, minden kérdésemre választ kaptam, a dolgozat aktuális állapota alapján felmerülő kérdéseket minden alkalommal megfelelően kezeltük. Nagyon elégedett voltam azzal, hogy  minden megbeszélés alkalmával teljes terjedelmében és összefüggéseiben vizsgáltuk dolgozatot. Ennek megfelelően konzulensi javaslatait nem csak a dolgozat egy kifejezett részére vonatkozóan fókuszálva, hanem annak összefüggéseinek, figyelembevételével, tette meg. Ha szükséges volt, több esetben is hosszasan beszéltünk, hogy milyen változtatásokat, illetve javításokat végezzek el a következő megbeszélésig. Számomra ezek a konzultációk szakmailag igen tanulságosak voltak,
Köszönöm a Tanár Úrnak, hogy a dolgozatom elkészítéséhez felkészültségével, szakmai tudásával messzemenőkig hozzájárult.”
V Gábor (2022.)

Szakdolgozat címe: Munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése a keresekedelmi láncokban
“Teljes mértékben elégedett voltam a segítségével. Nagyon motiváló volt szakmai tudása, gyors reagálása az egyes leveleimre. Az Ön segítségével irányba tudtam helyezni a dolgozatot, ami kulcsfontosságú volt a dolgozat egészére. Mégegyszer köszönöm szakmai segítségét! “
U Erika (2022.)

Szakdolgozat címe: Madárinfluenza és más, hasonló járványok munkavédelmi kockázatértékelési módszertanának kidolgozása
“A konzultációval kapcsolatban az a véleményem, hogy nagyon sok segítséget és iránymutatást kaptam Öntől és NAGYON elégedett voltam. A segítségei által sokat tanultam. Még egyszer nagyon köszönöm, hogy az Ön vezetésével írhattam meg a szakdolgozatot. Külön köszönöm a nyugtató szavakat :)”
L Márta (2022.)

Szakdolgozat címe: Leesés elleni védőeszközök használata a tűzoltósági beavatkozások során
“Szeretném megköszönni, hogy elvállalta a konzultációs segítségnyújtást. Sok segítséget kaptam a szakdolgozatom alfejezeteinek a címének pontosításában, sokat segített az, hogy átnézte a dolgozatomat és megkaptam a megfelelő iránymutatást a folytatásban. Illetve, hogy felhívta a figyelmemet egy korábbi szakdolgozatra, amiből sok információt tudtam meríteni. Kiderült, hogy a szakdolgozatot egy közeli kollégám írta, aki sokban hozzájárult a dolgozatom végleges formájához. Összeségében minden olyan kérdésemre kielégítő választ kaptam, amire szükségem volt a szakdolgozatom megírásához.”
Zs Dániel (2022.)

Szakdolgozat címe: Veszélyes folyadékot tároló állóhengeres duplafenekű tartályok kettőstér tömítetlenségének javítása
“A konzultációs lapon csak négy időpont szerepel, de lényegesen többször kértem segítséget. Még a hétvégét is beáldozta a tanácsadásra, amiért utólag is hálás vagyok. A bíráló szavak miatt átgondoltam a kidolgozott feladatot és bizony rá kellet jöjjek, hogy szükség volt a finomításokra. Az irodalom-, ábra- és táblázatjegyzéket most biztosan rossz formában szerkesztve állítottam volna össze, ha nem hívja fel a figyelmemet. Nem beszélve nyelvtani és stilisztikai hibákról, aminek javításában ketten is segítettek. Köszönöm a megértést, a segítséget és a türelmet!”
Sz Károly (2022.)

Subscribe