Belevágjunk?

Az epizód lejátszása
Riszörcs - PhD podcast
Közzétette:
Faragó Ferenc

A 2BSafe alapítója, munkavédelmi- és környezetvédelmi mérnök, szakértő. A Biztonságtudományi Doktori Iskola doktorandusz hallgatója.

Mi késztet vajon két PhD hallgatót, akik már sok-sok évvel ezelőtt végezték az első főiskolai tanulmányaikat arra, hogy felidézzék a PhD képzés legjobb és legnehezebb pillanatait?
Nyilvánvaló a válasz, nem? A SÖR!

De persze ez nem igaz.

Riszörcs - PhD podcast

Az egyetemi képzés nem egyszerű, sok időt és energiát követelő befektetés, számos komoly kihívással, de ha jól csinálod, nagyon megéri! Így kerültünk mi ketten a doktori iskolába… Sokat beszélgettünk egyetemi éveink alatt erről annak idején egy-két (na jó néha több..) sör mellett.

A RISZÖRCS podcast lehetőséget kínál arra, hogy csatlakozz ezekhez a beszélgetésekhez, és meghallgasd a tapasztalatainkat.
Szeretnénk segíteni abban, hogy kihasználhasd a műszaki képzéseken – főként a doktori iskolában – szerzett tapasztalataink minden előnyét, és elkerüld a hibák és buktatók egy részét.

Ebben az epizódban mi – Péter és Ferenc – bemutatkozunk Nektek, illetve elmeséljük, hogyan és miért döntöttünk a doktori iskola mellett.

Csatlakozz a beszélgetéshez

1 hozzászólás

Subscribe

Epizód 1