Beszélgess velem!

Beszéljünk a biztonságról!

Kedves Munkavédelmis kolléga! Kedves Cégvezető!

A 2BSafe podcast adásaiban szeretnénk minél szélesebb körben megismertetni a biztonság, elsősorban a munkavédelem fontosságát és szerepét a mindennapi életünkben. Igyekszünk bemutatni a munkahelyi jó gyakorlatokat, hogy segítsük a munkáltatókat az egészséges és biztonságos munkahelyek kialakításában. A hallgatói visszajelzések alapján jó úton járunk!

2BSafe - a podcast a biztonságról

Most Hozzád fordulok kedves Kolléga! Biztos vagyok benne, hogy a Te gyakorlatodban is van számos olyan példa, megoldás, amely segített a munkahelyed biztonságossá tételében. Arra kérlek, hogy oszd meg a műsorban a hallgatókkal a tapasztalataidat, mindazokat a jó gyakorlatokat, amelyeket kialakítottál és bevezettél a munkatársaid biztonsága érdekében. Beszéljük meg a műsorban, mondd el, hogy mire vagy a legbüszkébb a munkahelyed biztonságos működésével kapcsolatban!

Beszéljünk a biztonságról!

Ez a szék itt a Te helyed! Írd meg (itt az oldal alján található űrlap segítségével), hogy mikor érnél rá egy beszélgetésre, küldd el az elérhetőségeid és egyeztetünk! Ha nincs jó példád, csak kérdésed, vagy megoldandó problémád, az sem baj! Arról is érdemes beszélni, háthat tudunk segítséget nyújtani Neked. Nem szükséges személyesen találkozni, a járvány miatt is biztonságosabb, ha online, vagy telefonon beszélgetünk. Így otthonról, vagy az irodából kényelmesen tudsz csatlakozni a beszélgetéshez, a számodra megfelelő időpontban.

Várlak egy jó szakmai beszélgetésre! Üdvözlettel, Faragó Ferenc

Itt jelentkezz:

Subscribe